Rendezvények

A CLmusic Kft egy zenei ügynökség, amely 2010-ben jött létre. Rendezvényszervezői munkánk meghatározója a megrendelővel való szoros együttműködés. Szervezés tekintetében cégünk szilárd alapokkal és széleskörű kapcsolatrendszerrel rendelkezik, azonban a megújulásra is folyamatosan törekszünk, és igyekszünk megrendelőink igényeihez alkalmazkodni.

 

Cégünk aktív szervezője a Sziget Világzenei Nagyszínpad programjainak és a Művészetek Palotája világzenei koncertjeinek. 2000-ben hoztuk létre a SZIGET Fesztiválon a Világzenei Nagyszínpadot, mely - a fesztivál vezetésének hathatós támogatásával - Magyarországon a legnagyobb világzenei eseménnyé nőtte ki magát. Az elmúlt évek alatt felvonultattuk a világzene összes sztárelőadóját, teret biztosítottunk új, feltörekvő külföldi és magyar előadók bemutatkozásának és természetesen megmutattuk a magyarországi népzenei/világzenei színtér neves előadóit is. 2005-ben nyílt meg Budapest  új koncert- és múzeumi központja, a Művészetek Palotája, melynek a  nyitás óta szerkesztjük és szervezzük a világzenei koncertjeit. A Budapesti Tavaszi Fesztivál keretein belül is szerveztünk sikeres koncerteket, de Zalaegerszegen és Pécsett is izgalmas világzenei koncertekkel örvendeztettük meg a közönséget.

 

A CLmusic céges rendezvények, üzleti rendezvények, konferencia, csapatépítés, és zártkörű rendezvények teljes körű lebonyolítását is vállalja Budapesten és Magyarország egész területén. Munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére.